Idrætsdag

idrætsdag

Specialskolernes Idrætsdag 2016

Onsdag d. 4/5 var dagen, hvor specialskolerne i København og Frederiksberg skulle afholde den årlige idrætsdag. Frederiksberg Idrætspark dannede endnu engang rammen om dette dejlige arrangement.

Elever og personale fra Skolen ved Nordens plads, Øresundsskolen, Fensmarkskolen, Skolen i Ryparken og Strandparkskolen startede dagen med en fælles indmarch, efterfulgt at opvarmning med livesang og musik leveret af ’Trolle og Tormod’.

Herefter deltog eleverne i forskellige atletikdiscipliner som kast, spring, stafet og løb. Andre elever spillede fodbold, hvor de skiftevis spillede kamp og trænede tekniske færdigheder.

I løbet af dagen var der indlagt forskellige konkurrencer i 400 meter løb, 400 meter løb på løbehjul, sæbekasseløb og stafetløb, hvor vinderen/vinderne modtog en flot pokal.

Efter dagens sidste disciplin fik alle elever overrakt en medalje til minde om Idrætsdagen 2016.
Idrætsudvalget takker for en sjov og hyggelig dag og vil samtidig rette en stor tak til LEV København og LEV Frederiksberg for at være med til at gøre arrangementet muligt.